JWT-AfmeldingJWT-Afmelding

Stærke integrerede kompetencer skaber gode resultater.

At vi eksisterer for at skabe resultater for vores kunder kommer nok bag på de færreste. Og det har vi præsteret med nogle af de mest succesfulde integrerede kampagner de seneste år. Vores strategi har været at skabe et sammentømret team af integrerede specialister, og den har vist sig at være særdeles effektfuldt, uanset om man vælger kun at være kunde i en del af bureauet eller udnytte alle de fordele der ligger i at samle de fleste af sine aktiviteter hos os.

Vi har integreret strategi, innovation, kreativ idéarbejde, film-og content produktion, servicedesign, UX og hvad der ellers er behov for af kompetencer når man i dag skal skabe stærke holdbare brands og forretningsudviklende aktiviteter.

For at kunne levere fokuserede løsninger, med de skarpeste hjerner, har vi organiseret os i 3 enheder, Mirum, Friendly Content og J. Walter Thompson Copenhagen.

samarbejde3samarbejde3

Pioneering Process

- en helt ny måde at arbejde på.

Vores forretning handler om at udfordre og opfordre. Alt vores erfaring viser, at store resultater ligger i at udfordre. Udfordre opgaven. Udfordre omverden. Udfordre det sædvanlige, og ikke mindst udfordre os selv. Det betyder ikke at verden altid skal laves anderledes og det der var i går ikke er godt nok i dag. Men det betyder at vi ikke lader os nøjes og ikke tager noget for givet.

Vores måde at arbejde på er anderledes og opfordrer til at tænke nyt. Opfordrer til at vi tænker det nye sammen. Så hvis du er kunde og gerne vil have nye øjne og ikke har noget imod nye måder at gøre tingene på, så opfordrer vi dig til at ringe eller kigge forbi og udfordre os.

Vi har lavet en lille film om den, som du kan se her på siden.

J. Walter Thompson Global

Vi er en del af noget stort -  et af verdens største og ældste reklamebureauer.

Siden begyndelsen, i 1878, er J. Walter Thompson blevet et globalt bureau med mere end 200 kontorer i over 90 lande. Vi har over 10.000 dygtige og engagerede kollegaer, og siden 1954 har vi også ligget i København. J. Walter Thompson har altid være kendt som pionerer, bl.a. var vi de første til etablere en selvstændig plannerafdeling (1968). Se mange flere pionerende bedrifter her.

mapmap